Qui soc i per què aquest blog

Em dic Joan Rogés, soc arquitecte, i tinc la sort de fer el que puc al voltant del tema central d’aquest bloc i que    a la vegada s’ha convertit en una de les meves passions: l’espai public

Per què línia de terra?

Hi ha moltes maneres de definir una línia però de totes elles em quedo amb la que entenc millor com arquitecte: una intersecció de plans. En concretés la línia resultant de la intersecció del pla vertical i de l’horitzontal.
Des de petit volia ser arquitecte tot seguint la fascinació que em produïa la concepció d’espais per ser viscuts i l’atracció que sentia per tot allò que englobava art i funció dins seu. Però no eren edificis majoritàriament el que acabaria fent, seria espai públic !.

Treballar sobre la línia de terra, des de l’administració local m’ha donat aquesta oportunitat d’aprenentatge constant.

I així estic d’una manera o una altra, des de fa ja 30 anys .

“línia”:

En aquesta “línia” hi passen històries fascinants. Històries plenes de tot allò que m’atrau i m’agrada. Històries de relacions, de debat, de democràcia, de funció, de paisatge, d’enginyeria, d’art, de servei, de comunitat, de col·lectiu, de política, d’emocions, de convivència, d’educació, etc,etc,etc.

“de terra”

de lloc, de país, d’arrel, de cultura, de gent, de paisatge, família, de democràcia, llibertat, de present i sobretot de projecte i de futur.

Joan Rogés Figueras

A %d bloguers els agrada això: